Sute de „electrici au luat cu asalt Gara Bonțida pentru a scăpa de coșmarul cozilor de la autocare din ziua trei de Electric Castle – VIDEO

Cea de-a treia zi a festivalului Electric Castle a fost, din nou, un fiasco organizatoric la capitolul transport. Festivalierii au fost nevoiți să stea ore întregi la coadă pentru a prinde un loc în autocare în jurul orelor 3-5 dimineața, după încheierea show-urilor artiștilor de pe scena principală, iar câteva sute de participanți au luat cu asalt Gara Bonțida pentru a ajunge mai repede spre Cluj-Napoca.

Micuța Gară din Bonțida a fost neîncăpătoare pentru avalanșa uriașă de festivalieri dornici să evite statul la cozile interminabile de la autobuzurile puse la dispoziție de organizatorii Electric Castle.

O parte dintre cei prezenți au stat la coadă pentru a-și cumpăra bilet, însă s-au lăsat păgubași și s-au alăturat celor care s-au urcat în tren fără bilet.

Trenul a venit la ora 05:33 și a fost primit cu aplauze și urale, iar vocea care a anunțat sosirea a stârnit ropote de râs la faptul că acest tren trebuia să staționeze doar un minut.

În momentul opririi trenului, „electricii” s-au îngrămădit înăuntru și s-a stat chiar și în picioare până la Gara Cluj-Napoca. Controlorul s-a resemnat la vederea numărului mare de călători și a renunțat să mai verifice biletele, iar astfel festivalierii au mers gratuit cu CFR Călători spre oraș.

De cealaltă parte, la autobuze, lucrurile au stat mult mai rău ca și în a doua zi, iar cozile au fost atât la bilete normale cu 20 lei, cât și la priority (prioritate), cei care au achitat 40 de lei pentru un bilet cu prioritate au stat chiar și 4 ore.

One thought on “Sute de „electrici au luat cu asalt Gara Bonțida pentru a scăpa de coșmarul cozilor de la autocare din ziua trei de Electric Castle – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.