Tânără speranţă în arbitrajul feminin, „prietenă” cu alcoolul în timpul liber

Dacă-şi închipuia cineva că doar fotbaliştii fac „casă bună” cu băutura, ei bine, s-au înşelat, nici arbitrii români nu se lasă mai prejos. Este cazul Ioanei Golea, o tânără „tuşieră” din Buzău.

Considerată o tânără speranţă în arbitrajul feminin românesc, frumoasa blondă îşi cam petrece nopţile  în compania alcoolului şi a regelui Bachus. Mărturie stau fotografiile postate chiar de Ioana pe un cunoscut site de socializare, în care apare în mai multe ipostaze jenante pentru un arbitru – dar, mai ales, pentru o femeie.

Şi pentru că e bine cunoscut faptul că la beţie spunem ceea ce gândim, limbajul domnişoarei nu este unul tocmai unul demn pentru o femeie. „M-am facut p**a aseară… eram pe masă”, scrie în mesajul ei la una din fotografii.

O colegă de generaţie, sexy-arbitra Andreea Prodan, nu este deloc de acord cu hobby-urile bahice ale Ioanei Golea. Aceasta se declară dezamăgită de gestul colegei şi susţine că acest fapt nu face decât să fie o pată neagră pe imaginea arbitrajului românesc.

„Un arbitru care se respectă nu îşi face poze când bea şi le pune pe site-uri de socializare, deoarece oamenii vor crede că toţi suntem la fel. Noi, ca persoane publice, trebuie să păstrăm totul pentru noi, viaţa personală ne priveşte numai pe noi inşine nu pe alţii, chiar dacă mulţi vor să iasă în evidenţă prin lucruri absurde nu trebuie să dăm satisfacţie nimanui. Arbitrii sunt şi ei oameni, dar, ca orice om, viaţa personală rămâne privată, iar cea profesioanală trebuie tratată cu devotament şi perfecţiune”, a declarat Sexy-Arbitra pentru publicaţia online STL.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.