Târg de joburi și forum tehnologic româno-japonez, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”

Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” va fi gazda Târgului de joburi și forum tehnologic româno-japonez, miercuri, 18 octombrie 2023, de la ora 10.00. 

La deschiderea evenimentului, este așteptat să țină un discurs E.S.  Dl. Ueda Hiroshi, Ambasadorul Japoniei în România, precum și Dl. Tokiwa Mitsuo, Director General Adjunct al Ministerului Japonez al Economiei, Comerțului și Industriei (METI).

Conferința de deschidere va avea loc în Sala de Spectacole „Laurențiu Hodorog” a Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Făcaș” din Cluj-Napoca și va cuprinde prezentarea celor 11 companii japoneze invitate să își facă cunoscute ofertele de muncă în fața participanților, tineri și studenți din mediul universitar clujean, dar nu numai, care sunt rugați să se înscrie pe site-ul pus la dispoziție de organizatori: https://challengerocket.com/ro-jp-job-fair-forum/.

Completarea Formularul de înscriere pe site dă posibilitatea fiecărui participant să participe la o scurtă probă de coding, care va fi lansată în timpul Conferinței. Câștigătorul desemnat prin tragere la sorți va avea șansa de a câștiga un bilet de avion dus-întors în Japonia!

Înscrierile se pot face până la data începerii Conferinței, adică miercuri, 18 octombrie, ora 10.00.

„Ne bucurăm să putem găzdui în folosul tinerilor și studenților clujeni, astfel de evenimente, care reprezintă o rampă reală de lansare pentru aceștia, prin oportunitățile de carieră și dezvoltare profesională pe care le prezintă Târgul de joburi și forum tehnologic româno-japonez. Mult succes organizatorilor și tinerilor care doresc să își înceapă cariera în domeniul IT și noilor tehnologii!„, a declarat Flavius MILĂȘAN, Director Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” 

PROGRAM TÂRG DE JOBURI ȘI FORUM TEHNOLOGIC ROMÂNO-JAPONEZ 

18 octombrie 2023 – CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR „DUMITRU FĂRCAȘ” DIN CLUJ-NAPOCA

CONFERINȚA: Sala de Spectacole „Laurențiu Hodorog” a Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Făcaș” din Cluj-Napoca

10:00 – Discursuri de deschidere (Ambasadorul Japoniei în România – E. S. Dl. Ueda Hiroshi; Director General Adjunct al METI – Dl Tokiwa Mitsuo, Reprezentantul Guvernului României)

10:20 – Prezentarea companiilor japoneze (11 companiix5 minute fiecare = 50 minute)

11:15 – Panel de discuții + discuție deschisă – speaker invitat: reprezentant NTT DATA ROMANIA

11:45 – Concurs de codare de 10 minute – susținut de ChallengeRocket

12:00 – Anunțul câștigătorului – Cine va zbura gratuit în Japonia?

12:15 – Sfârșitul primului modul al evenimentului (locul se va muta în sala Transilvania de la etajul doi)

JOB FAIRSala Transilvania, Etajul I, Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”

12:30 – 16:00 – Târgul de locuri de muncă cu companii japoneze – oportunitate unică pentru studenții români de a interacționa cu reprezentanții companiilor japonezeÎnscrieri și detalii complete ale evenimentului: https://challengerocket.com/ro-jp-job-fair-forum/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.