Târgul de Cariere Cluj se reprogramează pentru luna mai

Pentru siguranța și sănătatea comunității, Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din țară, a decis reprogramarea evenimentului planificat pe 17-18 martie la BT Arena. 

Evenimentul este re-programat în partea a doua a lunii mai 2020, urmând ca în zilele următoare să fie anunțată data oficială la care acesta va avea loc. La eveniment vor participa în continuare peste 60 companii din domenii diverse, precum: Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar- Bancar, Turism și Contabilitate.

Între timp, organizatorii evenimentului rămân activi în online, cu toate joburile disponibile și  informațiile pregătite pentru eveniment, urmând ca acesta să fie implementat la finalul lunii mai, în aceeași locație, BT Arena. Totodată, conferințele I love my job, desfășurate în cadrul evenimentului de recrutare, vor fi amânate împreună cu acesta. 

Pentru celelalte evenimente din sezonul primăvară 2020, respectiv Iași, Mureș, Chișinău și Oradea, vom reveni cu informații în zilele următoare.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.