Târgul de Imobiliare, Construcţii şi Amenajări – (A)casă de la A la Z, ediţia a 7-a – la Polus Center Cluj (P)


(A)casă de la A la Z
Incepând de astăzi, la Polus are loc cea de-a 7-a ediţie a Târgului de Imobiliare, Construcţii şi Amenajări. Agenţii imobiliare, dezvoltatori, firme de arhitectură şi proiectare dar şi soluţii pentru amenajarea interioară şi exterioară a locuinţei îşi vor găsi locul printre expozanţii acestei ediţii.

În acest weekend la Polus Center va avea loc o nouă ediţie a Târgului de Imobiliare, Construcţii şi Amenajări (A)casă de la A la Z. Aici, clienţii centrului comercial vor găsi cele mai bune oferte pentru proiecte imobiliare de top, materiale de amenajare a locuinţei şi chiar de construcţie a unei case.

„Creșterea recentă a prețurilor din segmentul imobiliare și construcții a dus la o infuzie de capital pe piața de acest gen în zone precum Capitala, orașele din Centrul și Nord-Vestul dar și sudul țării. Construcțiile au luat amploare mai ales după a doua jumătate a anului 2014, în Cluj-Napoca, în zone precum Florești, Centrul orașului, Borhanci și Mănăștur. Fie că vorbim despre segmentul ansamblurilor rezidențiale sau a construcțiilor în regie proprie, anul 2016 aduce o creștere semnificativă atât la nivel de număr de autorizații de construcție eliberate cât și la nivel de preț per metru patrat. În acest context, Târgul (A)casă de la A la Z, singurul eveniment de acest gen din Cluj-Napoca, aduce la cea de-a 7-a ediție reprezentanți de seamă atât din domeniul imobiliarelor cât și din domeniul amenajărilor interioare și exterioare”, – au declarat organizatorii evenimentului.

Printre expozanţii prezenți la această ediție îi vom regăsi pe: Sophia Residence, Studium Green, Ansamblul Panorama, Gloris Residence, Avira Residence, Ansamblul Luminia, dar și proiectanți precum PLV Invest și Petrișor Construct. Nu vor lipsi nici firmele care oferă soluții de amenajări interioare precum: Stone Partner, Eurosynergy, Hot Spring Jacuzzi, Saltele bio – Ergotisz, Divizia Mobilier, Ferotech, Apollo Mobilier sau Essenza Mobili.

De asemenea, gama imobiliarelor scoase la vânzare este completată de firmele care oferă soluții de amenajare, electrocasnice de toate felurile, mobilier, dar și sisteme de încălzire ecologice: EcoInstal IT Consult – pompe de căldură, Elektroking Apahida sau Suprema Plus. Toate acestea sunt completate cu succes de catre segmentul bancar, BRD si BCR având standuri la care oferă consultanţă financiară pentru cei prezenți.

Segmentul de clădire verde și sisteme de energie regenerabilă este mai prezent ca niciodată la această ediție, mai ales datorită partenerului principal al evenimentului, firma Eco Instal IT Consult, firmă producătoare de pompe de căldură.

Cea de-a 7-a ediţie a Târgului de Imobiliare, Construcții și Amenajări (A)casă de la A la Z va avea loc în perioada 15-17 aprilie 2016, în zona de food court a centrului comercial .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.