Târgul de Turism Touristica – ediția a 12-a

Cel mai important eveniment de turism din afara capitalei, revine weekendul acesta la Polus Center. Clujenii sunt așteptați să își pregătească planurile de vacanță la cea de-a 12-a ediție a Târgului de Turism Touristica.

În perioada 20 – 22 martie 2015, la Polus Center va avea loc cea de-a 12-a ediţie a Târgului de Turism Touristica. Fie că au în vedere destinaţii deja cunoscute, precum Bulgaria, Turcia, Grecia, zone din România, Predeal, Maramureş şi Valea Prahovei, sau destinații exotice precum Republica Dominicană, Dubai, Cuba, Mauritius, aici, clienții centrului comercial vor găsi cele mai bune oferte de vacanță.

Expozanții au pregatit pe perioada târgului o gamă largă de vacanțe în regim de early booking și discounturi generoase de până la 35%.

În plus, pe parcusul evenimentului, toți cei prezenți vor beneficia de consultanță din partea operatorilor agențiilor de turism și vor putea participa la diferite tombole.

Evenimentul se va desfășura în zona de food-court a centrului comercial.

Mai multe informații despre programul evenimentului se găsesc pe www.touristica.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Centrul comercial este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.