Târgul de Turism Touristica revine la Polus, in acest weekend!

Clujenii sunt așteptați cu sute de oferte de vacanță la cea de-a 14-a ediție a Târgului de Turism Touristica. Evenimentul organizat la Polus în acest weekend de Libero Events, va reuni agenții de turism, reprezentațe turistice, hoteluri, pensiuni și publicații de profil.

Touristica_arhiva_3

În weekend-ul 11-13 martie 2016, clujenii sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului de Turism „Touristica”, cu oferte irezistibile şi cele mai bune destinaţii de relaxare.

Fie că au în vedere locuri precum Corfu, insula lagunelor albastre, sau Creta, insula de top a Greciei, aici clienţii centrului comercial vor găsi o varietate de oferte de la cele mai importante agenții de turism.

„Fiind încă perioada de Early Booking, din experiența anterioară, vor fi cereri numeroase pentru cele mai căutate destinații de vară, preferate de turiștii români, precum Grecia, Turcia și Bulgaria, dar și pentru luna de miere, croaziere, destinații exotice și vacanțe de tip city-break în capitalele europene. Ne aşteptăm ca vizitatorii să își rezerve sejurul și să profite din plin de ultimele reduceri. Practic pe perioada târgului reducerile ajung și până la 50%” – precizează Carmen Ciocian, senior project manager Touristica.

Mai mult, pentru destinațiile exotice, toţi cei prezenţi vor fi înâmpinaţi de ofertele speciale WinterSun în Dubai, Mexic, Republica Dominicană sau Mauritius.

Mai multe detalii se găsesc pe www.touristica.ro.

Evenimentul se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.