Târgul „Produs de Cluj” aniversează 10 ani la Sfântu Gheorghe

Brandul „Produs de Cluj”, proiect dezvoltat de Consiliul Județean Cluj, aniversează în aceste zile zece ani de la primul eveniment expozițional.

Această aniversare coincide cu primul popas al caravanei meșterilor și producătorilor clujeni în secuime, în cadrul Pieței volante Produs de Cluj la Sfântu Gheorghe.

La Piața volantă „Produs de Cluj” desfășurată între 10 și 13 iunie, în parcarea Sepsi Value Centre din Sfântu Gheorghe vor fi expuse lactate, uleiuri presate la rece, dulcețuri, sucuri și siropuri naturale, turtă dulce și ciocolată de casă, miere de albine, vin și țuică, precum și costume populare și accesorii din toate zonele Ardealului, obiecte din lemn și marochinărie, flori și lavandă.

Evenimentul de la Sfântu Gheorghe se va desfășura cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare, atât de către expozanți cât și de către vizitatori.

Astfel, accesul în incintă va fi permis doar cu purtarea măștii de protecție, circuitele de intrare/ieșire vor fi clar delimitate și vor exista dispersoare de dezinfectant atât la fiecare stand cât și la căile de acces în piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.