Tarom lansează o nouă ofertă la cursa Cluj-București

Compania aeriană națională TAROM va avea, pentru călătoriile efectuate începând cu data de 15 mai, preţuri începând de la 40 de euro, cu toate taxele incluse, ca ofertă pe traseul Cluj-Napoca – Bucureşti, potrivit conducerii acestuia.

Foto © Radu Tătar
Foto © Radu Tătar

„Anunțăm introducerea tarifului de la 40 de euro pentru un bilet dus cu toate taxele incluse către/dinspre Cluj-Napoca, respectiv 79 de euro pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Ofertele sunt disponibile la vânzare începând cu 9 martie 2016 și nu sunt limitate ca dată de vânzare și călătorie”, a precizat conducerea TAROM.

Rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, iar locurile sunt limitate, potrivit operatorului aerian.

Operatorul privat low-cost Wizz Air a decis să pună din nou în mișcare cursa Cluj-Napoca – București după ce a sistat-o acum câțiva ani. Anunțul vine după cel al competitoarei directe Ryanair, care ar urma şi ea să opereze pe această rută.

Noua cursă Wizz Air va funcționa de la 22 iulie, prețurile vor începe de la 39 de lei pe sens, fiind operată de șase ori pe săptămână, cu excepția zilei de sâmbătă. „Am pregătit aceste rute noi de mai mult timp, ca urmare a angajamentului nostru constant pentru România”, a declarat Gyorgy Abran, director comercial al Wizz. De pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj operează companiile TAROM, Wizz Air, Lufthansa, Blue Air, LOT, Austrian Airlines.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.