Teja: „Băieții au dat dovadă de caracter și determinare. Am văzut atitudine în teren”

Antrenorul Universității Cluj, Mihai Teja, a comentat evoluția echipei sale în victoria obținută pe terenul sintetic de la Chiajna, 0-2 cu Concordia.

mihai teja

„Un meci destul de greu, Concordia Chiajna e o echipă foarte bună, dar mă bucur mult că ne-am impus, iar băieţii au dat dovadă de caracter și determinare. Am văzut atitudine în teren şi sunt mulţumit de cum au evoluat în această seară. Am câştigat trei puncte, dar campionatul e lung, încă nu am făcut nimic. Sper să legăm mai multe victorii, să batem şi acasă”, a declarat Mihai Teja la finalul primei victorii din noul sezon.

Autorul golului al doilea, mijlocașul Raul Costin, a declarat la finalul meciului de la Chijna:

„A fost un meci foarte greu, mai ales la ora programată. A fost foarte cald pentru ambele echipe, dar spiritul de echipă ne-a ajutat să luăm aceste trei puncte. Chiajna spune că a fost gol valabil? Am vorbit cu portarul Niculescu şi mi-a spus că a fost împins, i s-a pus o mână şi n-a putut să sară. Dedic golul familiei şi fanilor de la U Cluj. Sper să câştigăm mai multe partide şi să nu avem emoţii cu retrogradarea”, a comentat Costin la Look TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.