Teja, nemulțumit de arbitraj după 0-0 cu Unirea Târlungeni

Tehnicianul formației Universitatea Cluj, Mihai Teja, s-a declarat nemulțumit de arbitrajul „centralului” Sergiu Popa din Alba, care le-a refuzat „studenților” un penalty în prelungiri la un fault asupra lui Răzvan Greu. Acesta a declarat că Ursu a fost suspendat, iar Calcan accidentat pentru această partidă și speră să poată fi recuperat pentru următoarea partidă de la Mediaș.

mihai teja u cluj

„Nu am putut să dăm gol, din păcate, am întâlnit o echipă care s-a apărat 90 de minute. Încă nu avem claritatea necesară în ultimii 30 m să punctăm adversarul, să creăm dueluri unu contra unu, să intrăm în linia a doua, să tragem la poartă, să încercăm să ajungem acolo, dar nu e ușor, am fost un pic precipitați pe faza de atac. Nu am ce să le reproșez băieților, au dat dovadă de dăruire, dorință, au încercat, au vrut să dea și gol, asta a fost. Nu știu la penalty, băieții mi-au spus că a fost clar, deci nici nu se pune în discuție. Eu nu înțeleg asta, dacă Târlugeniul a ajuns să aibă un arbitraj în deplasare la U Cluj extraordinar, asta e viața.

Greu a luat două galbene pentru două penalty-uri care n-au fost acordate. Nu vreau să comentez foarte mult arbitrajul, dar e păcat și frustrant, sunt niște copii, e munca lor, de ce să nu dai dacă tot a fost.

Trebuie să jucăm fiecare meci, obiectivul Universității Cluj este să dea tot ce are mai bun pe teren, să crească jucători, pe un spirit adevărat, o mentalitate bună și să încerce să câștige fiecare meci. O dată se poate, o dată nu, o dată pierzi, o dată faci egal, asta e viața”, a declarat Mihai Teja, antrenorul Universității Cluj la finalul meciului.

Universitatea Cluj a obținut o remiză albă, miercuri după-masă, pe Cluj Arena, cu Unirea Târlungeni, în etapa a 16-a a ligii a 2-a seria vest.

Sâmbătă, 28 noiembrie, ora 15:00, „U” Cluj se va deplasa la Mediaș pentru a întâlni formația Gaz Metan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.