Tenis Cup „Părinți Clujeni” – turneu caritabil de tenis pentru părinți și copii

Dacă ești părinte, știi cât de panicat erai că nu știai ce să-i faci pruncului, sâmbătă noaptea la 2.00, când nimeni nu-ți răspunde la telefon și lui îi tot creștea temperatura peste 39,0 C.

Din dragoste pentru copii și pentru liniștea părinților, Fundația Părinți din România a inițiat în ianuarie 2014 primul și singurul call center pediatric non stop- PEDITEL 1791. Urgențe și sfat medical pediatric prin telefon, non stop.

„Am ajuns astăzi să preluăm aproape 1500 de apeluri/ lună/ vara, și până acum am preluat peste 15000 de apeluri, anunță inițiatorii programului.

Haide să redăm împreună zâmbetul copiilor. Vino cu copiii, prietenii și colegii să jucăm tenis caritabil. În 26 septembrie mai mult decât tenis,  un BINE făcut din inimă pentru copii și părinți.

Baza Sportivă Winners Tennis Club din Parcul Rozelor pun la dispoziție, gratuit, terenurile de tenis!

Taxa este 50 lei, iar organizatorii îți promit multe surprize. „Cu 50 lei putem prelua 5 apelui noi. Pentru că noi credem că BINELE trebuie să se audă, să se vadă și să devină contagios. Pentru copii fericiți și părinți liniștiți servește, fii EROUL lor!”, se arată în comunicat.

Simplu, pentru ca „Copilaria NU e la Spital” un proiect Fundatia Parinti din Romania, initiator PEDITEL 1791.

 Aici si AICI  sunt rezultatele pana in aprilie 2015 ale PEDITEL 1791 – Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non sto – iar Aici este raportul pe 5 ani al Fundatiei.

Înscrie-te la turneul de tenis caritabil completând acest formular.

Scopul turneului:
1. Promovarea sportului și a tenisului în special
2. Turneu caritabil de strângere de fonduri pentru continuarea funcționării serviciului telefonic PEDITEL 1791 – urgențe medicale copii Cluj

image003

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.