Tenis: Irina Begu și Maria Irigoyen au câștigat finala probei de dublu la Rio de Janeiro

irina beguPerechea formată din jucătoarea română de tenis Irina Begu și argentinianca Maria Irigoyen a câștigat proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după o victorie cu 6-2, 6-0 în finala cu cuplul Johanna Larsson (Suedia)/Chanelle Scheepers (Africa de Sud).

Begu și Irigoyen și-au adjudecat titlul după doar 54 de minute de joc și odată cu acesta un cec de 12.300 dolari și 280 puncte WTA.

Irina Begu, care s-a oprit în sferturile probei de simplu, după eșecul în fața braziliencei Teliana Pereira, cu 4-6, 4-6, și-a trecut în palmares al treilea titlu la dublu din cinci finale WTA jucate în carieră. Irina a mai câștigat două titluri, unul în 2012 la Hobart, alături de Monica Niculescu, și altul anul trecut la ‘s-Hertogenbosch, alături Anabel Medina Garrigues (Spania). În 2012 a pierdut finalele de la Fes (unde a jucat în pereche cu Alexandra Cadanțu) și Luxembourg (alături de Monica Niculescu).

Totodată, românca a primit 6.175 dolari și 78 puncte WTA pentru atingerea sferturilor de finală la simplu (unde ajunsese din calificări).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.