Tentativă de jaf esuat la CEC Bank Mărăști – Un bărbat a intrat înarmat cu un pistol, a cerut bani, dar a fost refuzat și a fugit!

Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un pistol a intrat într-o unitate bancară CEC Bank din cartierul Marasti şi a cerut bani, după care a fugit fiindca functionarele bancii au refuzat sa ii onoreze cererea.

Bărbatul ar fi fost refuzat şi a părăsit incinta băncii în fugă. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren pentru prinderea bărbatului în cauză.

„În jurul orei 15:10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru a părăsit incinta băncii în fugă.

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză.

Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului.

Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului.

Semnalmente:

– vârstă aproximativă 20-25 de ani
– constituţie atletică
– purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare

Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, se arata intr-un comunicat al IPJ Cluj.

În urmă cu numai trei zile, un bărbat a intrat într-o bancă din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţarea unui cuțit, a furat aproximativ 20.000 de lei. El este căutat de atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.