Terapia Ranbaxy sponsorizează cu 50.000 de euro Asociația Cluj Capitală Culturală Europeană

terapia ranbaxy sponsorizeaza asociatia cluj culturala europeana 2021Proiectul „Cluj Capitala Culturală Europeană 2021 (CCE 2021)” va primi o sponsorizare de 50.000 de euro din partea companiei clujene Terapia Ranbaxy.

Suma va intra în contul Asociaţiei Cluj Capitală Culturală Europeană.

„Salut faptul ca marile branduri clujene precum Terapia Ranbaxy – care şi-a anunţat, luni, oficial sprijinul pentru acest proiect – sunt alături de comunitate atunci când avem nevoie. Terapia este un model pentru alte branduri şi nu numai, un model de susţinere în marile proiecte pe care un municipiu de talia Clujului le are. Menţionez că suntem deschişi la orice solicitare de asociere la proiectul Capitală Culturală Europeană. Faptul că Alba şi-a manifestat intenţia în acest sens ne bucură şi urmează să luăm o decizie în acest an în ceea ce priveşte depunerea dosarului pentru 2021: dacă va fi o candidatură unică, individuală a municipiului Cluj-Napoca sau una extinsă, alături de regiuni precum Maramureşul sau Alba”, a declarat primarul Emil Boc.

Asociaţia a contractat până în acest moment doi parteneri, Terapia şi Ursus, bugetul fiind de 150.000 de euro. Al treilea partener urmează să fie anunțat în această lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.