Terase amenajate de un local din Cluj în parcarea de pe strada Avram Iancu. Sunteți de acord cu această inițiativă?

Inițiativa unui clujean de transformare a unor locuri de parcare în terase publice a devenit realitate astăzi, pe strada Avram Iancu.

Inițiatorul acestui demers este comunicatorul Andi Daiszler, directorul Asociației Daisler și director de marketing al unei firme private afacere de familie, dar și unul dintre „abonații” la bani publici pentru evenimente precum târgul de flori de pe Stada Potaissa sau Lights ON.

Revin la voi cu punctul de vedere al Directia de Sanatate Publica a Judetului Cluj asupra oportunității și legalității transformării unor locuri de parcare în terase publice pentru operatorii HORECA din imediata vecinătate, știți voi, demers început în februarie.

În imaginea a doua este un test făcut săptămâna trecută cu ajutorul și în ajutorul vecinilor de la Pizza Acrobatica Cluj și cu jardiniere mari împrumutate de la Eco Garden Construct Cluj.

Acesta este modelul prezentat la nivelul Prefecturii, ISU Cluj, DSP Cluj, autorități care au reacționat similar în scris, susținând că nu se opun acestui demers dacă Primăria îl avizează.

Astfel că, în conformitate cu solicitarea domnului viceprimar Dan Ștefan Tarcea, am depus azi la nivelul Primăriei solicitarea de evaluare a propunerii la nivelul întregului municipiu pe baza experimentului din 17 aprilie (pentru care am achitat taxa de parcare), împreună cu toate celelalte documente în scris. După obținerea punctului de vedere în scris de la Primărie, estimez o masă rotundă pentru grăbirea soluțiilor legale și gata”, a scris Andi Daiszler. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.