Testare gratuită de glicemie și a riscului cardiovascular, în weekend la Polus (P)

Cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva diabetului, la Polus Center, clujenii își vor putea testa gratuit glicemia și riscul cardiovascular. Evenimentul organizat de Asociația Persoanelor cu Diabet din Cluj-Napoca împreună cu Polus Center și în parteneriat cu Bioexpert, va avea loc duminică, 15 noiembrie 2015.

test-glicemie

În România, conform studiului PREDATORR, prevalenţa diabetului zaharat la persoanele cu vârste cuprinse între 20 şi 79 de ani este de 11,6%, ceea ce înseamnă că numărul românilor care suferă de această afecţiune variază între 1.535.413 şi 1.967.200. Aceste cifre ne situează peste media europeană de 10,3% în rândul bărbaților și de 9,6% în rândul femeilor în ceea ce privește prevalența diabetului.

Asociația Persoanelor cu Diabet din Cluj-Napoca cu sprijinul Polus Center în parteneriat cu Bioexpert – reprezentant FORA și Polisano, organizează la Polus Center, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta Împotriva Diabetului, un eveniment ce își propune să informeze și să crească gradul de conștientizare a populației din Cluj-Napoca asupra importanței prevenției și controlului diabetului.

Astfel, în cadrul evenimentului, clienții centrului comercial vor beneficia de o testare gratuită de glicemie și estimare non invazivă a riscului cardiovascular cu ajutorul aparatului Age Reader.

Evenimentul va avea loc duminică, 15 noiembrie 2015, între orele 14:00 – 18:00, și se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.