Thalia suferă de o boală gravă şi are un regim de viaţă strict

Supranumită „Regina telenovelelor”, actriţa Thalia, a fost la un pas de moarte, după ce a fost muşcată de o căpuşă şi diagnosticată cu boala Lyme.

thalia

Actriţa sud-americană a fost diagnosticată în anul 2007 cu boala Lyme, o boală infecţioasă produsă de o bacterie şi transmisă prin înţepătura unei căpuşe.

În urma unui tratament puternic, Thalia a început să se refacă, însă în orice moment simptomele bolii ar putea recidiva, aşa că urmează o alimentaţie supravegheată şi un regim de viaţă strict, din care a eliminat stresul.

„Am simţit că viaţa mea se scurge. Am uitat de bani, de faimă, de succes. Fără sănătate, nu ai nimic. M-am simţit mizerabil. Părul îmi cădea, pielea mi se usca. Luam 30 de pastile pe zi”, a povestit artista într-o emisiune.

Thalia este o cântăreaţă şi actriţă mexicană de succes, câştigătoarea a numeroase premii Grammy Latino şi Billboard Latino. Este recunoscută ca fiind „Regina Telenovelelor” datorită faptului că toate rolurile sale în telenovele au avut succes, câştigându-şi peste un miliard de telespectatori în toată lumea.

Diva latino este şi o femeie de afaceri de succes, designer de moda, fotomodel şi editor de revistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.