THE PRODIGY a umplut Cluj Arena în a treia zi de UNTOLD! FOTO/VIDEO

Unul dintre headlinerii principali ai ediţiei a 4-a a festivalului UNTOLD a fost trupa britanică THE PRODIGY, care au urcat pe scena principală în a treia zi, la ora 22:00, şi au făcut un show impresionant în faţa unui stadion arhiplin.

Într-o atmosferă fierbinte în „vulcanul” de pe Cluj Arena, englezii au dialogat în permanenţă cu publicul, au dansat şi s-au simţit perfect pe scenă, iar din repertoriul lor nu au lipsit hituri precum „Firestarter”, „Smack My Bitch up”, „World’s on Fire”, totul într-o atmosferă de zile mari.

Foto © Dan Porcuţan / Servus Photo

Show-ul de la UNTOLD a fost al doilea susţinut de britanici la Cluj, după cel din 2015 de la Electric Castle.

Cu o vechime de peste 20 ani pe scena muzicală internaţională, aceştia au ferit un spectacol de senzaţie în faţa publicului obişnuit cu muzica mixată, iar fanii înfocaţi au cântat la unison fiecare vers al pieselor.

Concertul celor de la THE PRODIGY a venit după cel susţinut de SUBCARPAŢI, o trupă românească care îmbină stilul hip-hop cu folclorul şi care a devenit în ultimii ani una extrem de apreciată în rândul publicului, iar faptul că sunt nelipsiţi de pe scena marilor festivaluri confirmă acest lucru.

Dar The Prodigy sunt o trupă care umple, literalmente, stadioane pe tot globul şi nu mai au nevoie de nicio prezentare, iar Cluj Arena a devenit neîncăpătoare la show-ul lor, potrivit estimărilor circa 80.000 de oameni s-au aflat în incinta arenei la acel moment care s-a dovedit a fi unul memorabil. Concertul a durat aproape o oră şi jumătate.

Foto © Dan Porcuţan / Servus Photo

După show-ul celor de la THE PRODIGY au urcat pe scenă DJ-ii Danny Avila, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike şi japonezul Steve Aoki, ultimul încheind ziua a treia în zori cu aruncatul celor 10 torturi în public.

Nefiind străini de publicul UNTOLD, cei doi fraţi Dimitri Vegas & Like Mike au oferit şi ei un moment special al serii, mixând piesa „Constantine, Constantine”, spre deliciul publicului.

Capitolul 4 al festivalului UNTOLD continuă duminică, 5 august, cu ultima zi, când vor urca pe scena principală Black Eyed Peas, TUJAMO, Fedde Le Grand şi Armin van Buuren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.