Ți-ai făcut planuri de vacanță pentru anul viitor? Turcia, o destinație de neratat în 2015!

Planurile de concediu se fac, în general, cu câteva luni înainte, pentru că presupune rezervarea din timp a locurilor și stabilirea bugetului alocat vacanței, asta e recomandarea tuturor specialiștilor în turism. Dar motivul real pentru care e indicat să vă faceți planuri pentru vacanța de vară în această perioadă îl reprezintă prețurile mult mai mici la toate sejururile și circuitele.

E mult mai avantajos să îți rezervi în această perioadă un loc într-un sejur pentru vara anului viitor pentru că ieși mult mai ieftin și ai șansa să faci și niște economii, majoritatea agențiilor de turism practică în această perioadă reduceri substanțiale la pachetele turistice de vara 2015, indiferent de destinație. Oferte Turcia, Grecia, Austria, Franța sau chiar din îndepărtata Asie dispun de prețuri extrem de avantajoase pentru buzunarul dumneavoastră.

Agențiile de turism au înțeles cât de dificil e din punct de vedere financiar în ziua de azi să îți planifici un concediu de vis de doar o săptămână, astfel că, majoritatea vin în fiecare an cu oferte dintre cele mai variate și foarte mici, de până în 150 euro / persoană / sejur, iar dacă căutați bine, puteți găsi oferte și de 100 euro / persoană pentrun un sejur de 7 zile în Grecia sau Turcia.

Castelul-Bodrum

Turcia a ajuns una dintre cele mai îndrăgite și preferate destinații de vacanță, datorită orașelor încărcate de istorie și culturii bogate, la plajele exotice fermecătoare, indiferent de perioada anuluii. Esta una dintre țările care atrage anual milioane de turiști din toate colțurile lumii, iar 6 obiective turistice de neratat dacă veți avea ocazia să vizitați țara „Semilunii” sunt următoarele: terasele naturale de la Pamukkale, Castelul Bodrum, Muntele Nemrut, Moscheea Albastra, Stâncile de la Goreme și Hagia Sophia.

Acest articol are caracter advertorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.