Tiganii creeaza PANICA in cartierul Marasti! „Trebuie sa lăsăm pe cineva acasă de pază, în permanență!”

Etnicii romi specializati in furturi creeaza probleme pe strazile Mesterul Manole si Bega din cartierul Marasti. Clujenii se tem sa-si lase casele nepazite de frica sa nu le fie pradate de hoti.

tigani cluj

„As vrea sa stiu cum si când se poate rezolva problema cu cetatenii de etnie roma de pe strada Mesterul Manole, colt cu strada Bega. Am inteles ca sunt ocrotiti de lege pentru ca sunt romi, dar noi ce suntem? Trebuie sa ne facem și noi dreptate ca in vestul salbatic?

Am ajuns ca in ghetourile cu negri din marile metropole. Suntem terorizati de ei. Ne lovesc masinile, ne sparg casele si nimeni nu ia nici o masura. Atunci ne cumparam BAZOOKA si scapam de ei. Am ajuns sa nu putem merge nicaieri de acasa, tot timpul trebuie sa stea cineva acasa sa pazeasca casa si asa mai departe.

Este inadmisibil ca intr-o tara europeana sa se intimple asa ceva. Nici o institutie de stat, politie, procuratura, primarie nu isi face datoria de a apara comunitatea in care traim de asemenea scursori, ca altfel nu le poti numi.

LA CE SA MAI PLATIM TAXE? As dori ca aceasta problema a acestei comunitati sa se rezolve odata pentru totdeauna”, afirmă Adrian pentru stiridecluj.ro.

Locuitorii din zonele respective cer măsuri ferme pentru integrarea în societate a romilor de la Pata Rât, cei care au ajuns la limita subzisteței în acea zonă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.