Tinerii care au împărţit pliante false cu însemnele USR-PLUS, excluşi din PNL Cluj şi se vor alege şi cu o plângere penală! Europarlamentarul Daniel Buda ar fi coordonat întreaga acţiune murdară!

Doi tineri membri ai TNL Cluj-Napoca, Alexandru Piticar, vicepreşedinte, respectiv Cristian Ciută, preşedinte, au fost surprinşi în flagrant de reprezentanţii USR Cluj împărţind pliante false prin Cluj-Napoca cu însemnele USR-PLUS.

Cei doi au fost excluşi din rândurile liberalilor clujeni, au reacţionat prompt cei de la Tineretul Naţional Liberal.

Alexandru Piticar este angajat al Bazei Sportive Gheorgheni.

„Tineretul Național Liberal dezaprobă iniţiativa avută de doi foști membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS.

Această acţiune individuală reprobabilă nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu susţine că în spatele acestei acţiuni ar fi chiar europarlamentarul Daniel Buda, preşedinte PNL Cluj.

„Avem confirmarea 100%!

Individul din primele trei imagini este, cu certitudine, Alexandru Piticar, vicepreședintele tineretului liberal Cluj-Napoca și este un soldat credincios al acestui partid pentru că a primit un loc de muncă călduț la Baza Sportivă „Gheorgheni” din Cluj-Napoca.

Alături de Cristian Ciuta, președintele TNL Cluj-Napoca și alți tineri liberali, au împărțit în ultimele 2 săptămâni, mii de fluturași în căsuțele poștale ale clujenilor.

Fluturașii otrăviți conțineau mesaje false despre Alianța USR-PLUS.

Cei doi au comis o faptă penală, în consecință, împreună cu colegii mei din USR Cluj, vom depune o sesizare la Poliție și Parchet pentru ca aceștia să suporte în fața legii consecințele faptelor lor.

Cristian Ciuta, șeful tineretului liberal din Cluj-Napoca care apare în foto 4, 5 și 6 nu este iubit în organizația de tineret, astfel încât, mesajele lui interne de aseară, cu încercarea disperată de a-și acoperi urmele, au ajuns în patru zări…

Cei doi și-au șters ieri, din disperare și conturile de Facebook…

Ciuta s-a lăudat în cercul apropiat că acțiunea lor mârșavă are binecuvîntarea celor „mari” din PNL Cluj.

Din informațiile pe care le dețin până la această oră, cel mai „mare” dintre oamenii mici de caracter din fruntea PNL Cluj care a binecuvântat această acțiune este, Daniel Buda.

Poate acesta să jure cu mâna pe deputatul Stamatian că nu este adevărat?

Este important să precizez că nu voi comite păcatul generalizării, sunt oameni de onoare și în TNL Cluj-Napoca și la organizația de seniori care nu au știut și nu au aprobat această acțiune mizerabilă.

Este trist totuși că, din disperare, văzând ultimele sondaje din Cluj-Napoca, unii tineri liberali clujeni copiază metodele pesediste de campanie electorală consacrate de Dragnea în alte zone la României.

Sunt convins că în 26 Mai, clujenii, vor taxa drastic la vot acest derapaj care nu face cinste PNL.

Apreciez în final agerimea tinerei care i-a surprins pe cei doi liberali în flagrant, pe strada Parâng din Cluj-Napoca.

Să le fie rușine celor doi marțafoi impostori și celor care au orchestrat din spate această acțiune împotriva Alianței USR-PLUS!”, arată deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.