Tişe reacţionează dur la declaraţiile lui Uioreanu

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) şi actual vicepreşedintele PDL, Alin Tişe, nu a rămas impasibil la declaraţiile şi acuzaţiile oarecum subtile ale lui Horea Uioreanu la adresa fostei conduceri a CJ referitoare la posibilitatea construirii Spitalului Regional de Urgenţă în Floreşti. Acesta l-a făcut mincinos şi incompetent pe Uioreanu, cerându-i public să înceapă construirea acestui proiect, aşa cum a promis în campanie.

„Fie Uioreanu este incompetent, fie este mincinos, fie una şi cealaltă. Terenul pentru Spitalul Regional de Urgentă este teren liber, pe care CJ Cluj l-a preluat şi a intrat în domeniul public al statului. Nimeni nu poate să aibă vreun drept pe un teren al statului”, a răbufnit Tişe.

Totul a început de când Uioreanu a declarat că sunt persoane care revendică terenul unde ar urma să fie construit spitalul regional de urgenţă din Floreşti.

„Motivaţia pe care a găsit-o să nu înceapă lucrarea este că terenul este revendicat. Îi cer public să înceapă construirea acelui spital regional de urgenţă aşa cum a promis în campanie. Sigur nu are cum să facă asta pentru că nu dispune de finanţare”, a încheiat Tişe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.