TNL Cluj organizează o dezbatere privind Strategia și dezvoltare comunitară

Tineretul Național Liberal (TNL) din Cluj-Napoca organizează o nouă ediție a evenimentului de tradiție al organizației, și anume Cafeneaua Liberală. Evenimentul va avea loc miercuri, 13 aprilie 2022, începând cu ora 18:30, la localul Molecular Beams (Str. Piezișă, nr. 28).

În dezbatere va fi o temă care merită să fie în atenția oricărei persoane implicate în administrarea unei comunități, fie că este parte din executiv sau legislativ sau pur și simplu cetățean interesat de bunul mers al comunității din care face parte.

Prezent la acest eveniment va fi și Prof. univ. dr. Călin Hințea, decanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Acesta fiind și unul dintre principalii autori ai strategiei de dezvoltare a municipiului Cluj-Napoca.

„Vă așteptăm alături de noi dacă îți dorești să afli care sunt pilonii unei strategii de dezvoltare dar și care sunt elementele esențiale în dezvoltarea unor comunități puternice și ancorate în realitățile prezentului”, menționează reprezentanții TNL Cluj-Napoca.

Participarea la eveniment este liberă, însă este necesară înregistrarea la următorul link https://forms.gle/CuYW12pLMfMWPrBr7

Sursa foto: TNL Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.