Toamna și-a făcut apariția: Află ce nuanțe și materiale se potrivesc incredibil de bine în acest anotimp 

Fiecare anotimp necesită o anumită garderobă ce cuprinde piese care funcționează pentru sezonul în curs. Mai exact, articole vestimentare ce se potrivesc cu temperaturile înregistrate, astfel încât să fim protejați, să nu ne fie prea frig sau prea cald și, bineînțeles, piese care arată bine. Astfel, acest articol se va axa pe prima parte a sezonului friguros, și anume toamna, fiind prezentate în continuare tipurile de materiale ce arată nemaipomenit în această perioadă. De asemenea, vor fi menționate culorile pe care ai putea să le abordezi în anotimpul menționat.

Descoperă materialele și culorile pe care să le porți toamna aceasta: 

1. Materiale 

Catifeaua este un material care exprimă eleganță și bun gust, fiind adecvat pentru perioada rece a anului. O rochie de toamnă din catifea, de la StarShinerS.ro este un articol ce funcționează în diferite contexte și care arată incredibil de bine. Cu toate acestea este important să ai grijă ce fel de catifea alegi, deoarece dacă nu este una calitativă se va observa foarte ușor și nu va arăta deloc bine. Nu este dificil să-ți dai seama dacă nu este de calitate, pentru că aceasta strălucește mult mai tare, decât una calitativă. Astfel, strălucirea este principalul lucru după care poți să realizezi dacă un produs din catifea merită sau nu banii tăi. Un alt material care arată excepțional în perioada toamnei este satinul. Deși acest material te poate duce cu gândul la sezonul cald mai mult, acesta funcționează nemaipomenit și în perioada rece a anului, atât timp cât este purtat în combinațiile potrivite. Mai exact, o fustă lungă de satin împreună cu un pulover, un palton și o pereche de cizme este o combinație elegantă și foarte fresh. De asemenea, nu uita de ciorapii îmblăniți, care oferă confortul termic necesar atunci când porți o fustă. 

2. Culori 

Raportându-ne la nuanțele pe care merită să le porți toamna ne putem gândi la culorile pe care le au frunzele în această perioadă. Culori precum crem, maro, roșu, vișiniu, portocaliu sunt specifice acestui anotimp, ceea ce înseamnă că piesele vestimentare în astfel de nuanțe se potrivesc foarte bine cu toată atmosfera sezonului în curs. Totodată, verdele închis, mai exact smaraldul arată incredibil toamna și exprimă și foarte multă eleganță și rafinament. Nu putem uita de negru, care împreună cu verdele smarald formează o combinație ce categoric atrage priviri admirative. În ceea ce privește machiajul, toamna este perioada în care poți alege rujurile închise la culoare și foarte puternice, precum roșu sau burgundy. 

În concluzie, toamna este un anotimp în care frigul încă nu a început să fie greu de suportat, ceea ce înseamnă că poți jongla foarte ușor cu tot felul de combinații, să porți rochii și fuste cu accesorii și culori impunătoare, dar pline de bun gust.

Sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.