Tonete de ziare abandonate şi cabine telefonice mizerabile zac în centrul oraşului. FOTO

În timp ce primarul Emil Boc caută soluţii la Berlin pentru a câştiga titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, iar autorităţile locale stau comode în birourile lor, la căldurică, în centrul oraşului au apărut mai multe tonete de ziare abandonate şi nimeni nu pare să fie deranjat de ele. Unele zac de câteva săptămâni fără ca cineva să le observe, altele au câteva luni.

Şi pentru ca tacâmul să fie complet, lor li se adaugă şi eternele cabine telefonice mizerabile şi nefolosite de nimeni, care au ajuns să fie utilizate pe post de toalete publice sau coşuri de gunoi, una dintre ele fiind surprinsă pe bulevardul 21 Decembrie 1989. O imagine dezolantă în centrul istoric al municipiului, precum şi pentru estetica oraşului.

O tonetă de ziare abandonată se află tocmai pe cea mai intens circulată arteră a Clujului, B-dul 21 Decembrie, în staţia de autobuz de la Regionala CFR, iar cealaltă zace fix în buricul târgului, în Piaţa Unirii. O altă tonetă de ziare lăsată de izbelişte se regăseşte pe strada Vlahuţă, în staţia de autobuz din cartierul Grigorescu.

toneta ziare
Toneta de ziare abandonata in statia de autobuz de la Regionala CFR. Foto © eClujeanul.ro

One thought on “Tonete de ziare abandonate şi cabine telefonice mizerabile zac în centrul oraşului. FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.