Traian Băsescu i-a cerut „prietenește” lui Emil Boc să renunțe la candidatura la primărie

Prezent la Cluj sâmbătă, 23 aprilie, cu ocazia lansării candidaților Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru județul Cluj, fostul președinte al Românie,i Traian Băsescu, președinte PMP, a surprins asistența cu o declarație prin care i-a cerut prietenește primarului Emil Boc să renunțe la candidatură și să predea ștafeta unui om tânăr și mai bun decât el, cu trimitere la candidatul Mișcării Populare la primăria Clujului, Adrian Gurzău.

traian basescu

„O spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe primarul Clujului, Emil Boc. El este un foarte bun om politic şi un bun primar. Dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. Aşa că, la toţi ne vine rândul să predăm ştafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil Boc îi spun, cu toată prietenia: dragă Emile, a venit timpul să predai şatafeta unuia şi mai bun decât tine. Şi, cu siguranţă, mult mai entuziast”, a spus Traian Băsescu, în faţa câtorva sute de participanţi la lansarea candidaţilor PMP în judeţul Cluj.

Traian Băsescu: „Adrian Gurzău va putea să dea o probă de ce înseamnă să fii un primar foarte bun”

Fost președinte a precizat că intrăm cu toţii în rutină la un moment dat şi că acum Clujul are nevoie de un altfel de primar: „Poate Clujul are nevoie şi de mai multă fantezie, are nevoie de tinereţe, are nevoie şi de alte atracţii decât cele pe care le-a creat primarul Boc. Sunt convins că Adrian va putea să dea o probă de ce înseamnă să fii un primar foarte bun şi acesta este mesajul pe care eu îl transmit şi public prietenului meu Emil Boc: hai să stăm amândoi un mandat”.

Candidatul PMP la Primăria Cluj-Napoca este deputatul Adrian Gurzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.