Traian Berbeceanu a intrat în PNL

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, s-a înscris în PNL, a anunţat liderul liberalilor din Deva, Florin Oancea.

Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut de Florin Oancea, preşedintele PNL Deva, filiala din care face parte Traian Berbeceanu. Traian Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a trimis în puşcărie mai mulţi interlopi din Alba, Hunedoara şi din Sibiu.

Ulterior, Berbeceanu a fost implicat într-un dosar despre care presa a scris că ar fi fost fabricat de procurori DIICOT Alba”, se arată într-o postare pe Facebook a PNL.

În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe acuzaţii.

În schimb, Ioan Mureşan (fost procuror şef al DIICOT Alba) şi Nicolaie Ioan Cean (fost procuror în aceeaşi structură) au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu. În 2007 şi 2013 Traian Berbeceanu a fost desemnat <Poliţistul anului> la categoria Combaterea Criminalităţii Organizate”, se mai arată în postare.

Traian berbeceanu este directorul de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.