Transforma petrecerea de botez a copilului tau intr-o poveste de basm spusa de ursitoare!

Botezul reprezintă activitatea care îl introduce pe noul-născut în viață, oferindu-i un nume, o identitate și îi deschide calea spre lume. Această tradiție rămâne una bine impregnată în gândirea românească, la care nu renunță nimeni si nici nu se va renunta vreodata.

Ba mai mult, in ultimii ani acest obicei s-a dezvoltat și a devenit o poveste de basm spusă de ursitoare frumoase si dragute, una frumos țesuta și creata. Nu lipsesc costumele tematice de prinți și prințese, respectiv accesoriile dedicate, care va vor transforma petrecerea intr-o lume magica.

În prezent, proaspeții părinți nu mai concep o astfel de petrecere fara ursitoare botez București, mai ales cu ocazia celui mai important eveniment din viata lor, venirea pe lume a primului copil, devenind astfel o adevărată modă și un business în adevăratul sens al cuvântului. Multi au facut eforturi importante pentru dezvoltarea acestui tip de afacere si astfel avem acum petreceri cu o intreaga echipa in spate.

Atât pentru copii, cât și pentru invitații care iau parte la petrecerea ta de botez, prezența unor ursitoare e un prilej de voie bună, de distracție, de voioșie, de bucurie și de fericire, pentru ca, în fond si la urma urmei, nu asta contează, ca cel mic să își înceapă viața cu zâmbetul pe buze și fericit?! 

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de serviciu, soluția reprezinta ursitoare botez ana si strumfii – o alternativa ideala pentru prima petrecere a copilului tau. Frumoasele ursitoare va vor oferi un spectacol impresionant, de basm, cu o poveste fascinanta in spate, cu o coregrafie unica si versuri personalizate pentru fiecare in parte, daruind petrecerii multa emotie si incantare. Parintii si restul invitatiilor vor fi extrem de incantati de petrecerea ta de botez, iar zanele ursitoare ii vor darui micutului sanatate, inteligenta, noroc, prosperitate si sa aiba parte numai de iubire, calauzindu-i astfel pasii in viata care i-a fost ursita.

O petrecere de botez cu ursitoare este un moment interactiv, amuzant, dinamic, plin de veselie si comic prin aparitia neanuntata a zanei cea rea, Vrajitoarea noastra care intr–un final se lasa convinsa, si indrageste copilul oferiindu-i un plus de sarm si eleganta.

Recuzita unei astfel de petreceri este formata din rochii de lux, interpretare live, sonorizare profesionala, iar programul este realizat de actrite cu mare experienta si extrem de placute de copii.

Mai multe despre cum decurge o astfel de petrecere de botez cu ursitoare, in prezentarea video de mai jos:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.