Traseistul politic Cristian Matei, fost membru PSD, va candida pentru un nou mandat la Primăria Turda din partea PNL

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, fost membru PSD, a sărit în barca PNL-ului și a fost desemnat de Colegiul Director al Partidului Național Liberal (PNL) ca și candidat pentru al doilea mandat la Primăria Turda.

El și-a început mandatul la PSD.

„Am participat la ședința Colegiului Director Județean al PNL Cluj, în cadrul căreia am fost desemnat candidat din partea PNL pentru un nou mandat de primar al municipiului Turda, cât și pentru funcția de președinte al organizației PNL Turda, candidaturile fiind aprobate și validate în unanimitate.

Un nou mandat înseamnă în primul rând continuitate, este foarte important ca toate proiectele începute în cadrul acestui mandat să fie implementate și finalizate. Așa cum mi-am propus la începutul mandatului am reușit să găsim nu doar soluții ci și, cel mai important, finanțari pentru a rezolva toate problemele stringente cu care se confruntă orașul nostru. 

Așa cum în urmă cu câțiva ani v-am promis că Turda va avea un transport public modern la standarde europene, și părea doar o fantezie, așa vor deveni realitate toate proiectele despre care v-am informat în toți acești ani.

Desigur că poate unele lucruri ne dorim să meargă mult mai repede, mai ales în privința modernizării infrastructurii, dar până acum s-a făcut tot ce era omenește posibil și așa cum vedem cu toții, am făcut progrese mari într-un timp scurt și țineți minte că acesta este doar începutul.

Avem astăzi o echipă cu experiență, profesionistă, șlefuită de provocările care ne-au maturizat, iar continuitatea este o condiție pentru a duce la capăt tot ceea ce am început. Turda a devenit din multe puncte de vedere un municipiu exemplu la nivel național și am certitudinea că împreună putem transforma Turda în orașul european pe care ni-l dorim cu toții”, a informat Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.