Trei trupe de rock clujene, în finala competiției festivalului POSADA ROCKS din Câmpulung Muscel!

În perioada 31 august – 2 septembrie 2018, stadionul Municipal din Câmpulung Muscel va găzdui ediția a 7-a a festivalului POSADA ROCKS.

Festivalul va rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu formații importante ale acestui gen musical, din țară și străinătate.

Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Organizatorii au reușit să îi aducă în acest an pe regii neîncoronați ai metalului, trupa americană DOG EAT DOG, care și-a început activitatea în 1990, fiind un nume important al scenei hardcore din New York și New Jersey. A fost una dintre primele trupe care au îmbinat stilurile hardcore și rap, deschizând calea pentru un gen care astăzi are locul asigurat în istoria muzicii.

DOG EAT DOG s-au bucurat de faimă și succes comercial datorită unor piese ca „No Fronts”, „Expect the Unexpected” sau „Who’s the King”, suprinzând prin melanjul unic de hardcore, rap și… saxofon. Ulterior, stilul trupei a evoluat, încorporând și elemente de ska, funk și hip-hop. De-a lungul carierei, americanii au împărțit scena cu numele grele, precum Rage Against the Machine, Sepultura, Metallica, Kiss, și au colaborat pe albumele lor cu artiști dintr-un spectru larg, ca Ronnie James Dios au RZA (Wu-Tang Clan).

În prezent, DOG EAT DOG se pregătesc să sărbătorească 30 de ani pe scenă printr-un turneu european, din care face parte și concertul din ultima seară Posada Rock. Va fi un show plin de energie și un final pe măsura întregii ediții din acest an a celui mai vechi festival de muzică rock din România!

DOG EAT DOG va susține un recital la Posada Rock 2018, alături de americanii de la UGLY KID JOE, finlandezii de la STRATOVARIUS, danezii de la ROYAL HUNT, LUNA AMARĂ și alții.

Juriul, format din Lenti Chiriac, Alex Revenco, Andy Ionescu, Bogdan Prundeanu, Răzvan Brăileanu, Denis Uţă și Bogdan Ștefan Trîmbaciu, a selectat următoarele formații care vor cânta în FINALA de la Câmpulung Muscel:

Alpha Q (Sibiu)
Divided By Perception (Cluj-Napoca)
GAV (Cluj-Napoca)
Lion’s Roar (Cluj-Napoca)
Lucky Thirteen (Brașov)
Machiavellian God (București)
MBP – Mihai Barbu Project (București)
Ohhimark (București)
Tenebres (Iași)
The Wax Road (Ungheni – Republica Moldova)

În consecință, PROGRAMUL COMPLET al celor trei zile de festival va fi următorul:

Vineri, 31 august:

Concurs:

16:00 MBP – Mihai Barbu Project (București)
16:30 Lucky Thirteen (Brașov)
17:00 Tenebres (Iași)
17:30 Machiavellian God (București)
18:00 Lion’s Roar (Cluj-Napoca)

Recitaluri:

19.00 – 20.00 Magica
20.30 – 22.00 ROYAL HUNT
22.30 – 24.00 Stratovarius

Sâmbătă, 1 septembrie:

Concurs:

16:00 GAV (Cluj-Napoca)
16:30 The Wax Road (Ungheni – Republica Moldova)
17:00 Alpha Q (Sibiu)
17:30 Ohhimark (București)
18:00 Divided By Perception (Cluj-Napoca)

Recitaluri:

18:30 – 19:00 Gray Matters
19.30 – 20.00 Yellowcake
20.30 – 22.00 Luna Amara
22.30 – 24.00 Ugly Kid Joe

Duminică, 2 septembrie:

Gala laureaților:

15:30 Decernare premii
16:00 Recital locul III
16:30 Recital locul II
17:00 Recital locul I
17:30 Recital Marele Premiu

Recitaluri

18.30 – 19.30 Last Hope
20.00 – 21.30 E.M.I.L.
22.00 – 23.30 Dog Eat Dog

La preselecția pentru concursul Posada Rock s-au înscris anul acesta 29 de formații dintre care au fost selectate 10.

Prețul unui bilet pe zi până în 30 august este de 40 lei, iar abonamentul pe 3 zile este 100 lei.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.posadarock.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.