Trupa Timpuri Noi lansează albumul „Moldova Mon Amour”

Formația Timpuri Noi, se pregătește de lansarea unui nou album, pe data de, 26 martie 2022, de la ora 19:00, la Hardward Pub din Cluj-Napoca. Acest eveniment este organizat de către Hardward Pub şi Timpuri Noi.

Moldova Mon Amour, la Cluj Napoca. Este așteptat cu nerăbdare de fani, albumul este puternic rock, și care poartă stilul inconfundabil al lui Dan Iliescu, care dincolo de rolurile de compoziție își asumă și pe cel de producător. O parte dintre cântecele acestui nou album au văzut scenele de festival și cluburi din ultimul an și au ajuns să fie iubite de public în aceeași măsură precum sunt hiturile clasice ale trupei. Lansarea Moldova Mon Amour va fi făcută în stil mare muzical.

De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanța, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-timpuri-noi-lansare-de-album-moldova-mon-amour-70469/?fbclid=IwAR1qy6gxvPHIFW7KWbRT8zrhRqzRXDFbfRdzmege6PdGkWhXSoHof9xjv8E

Sau în ziua concertului, la intrare: 75 lei

Cine este Timpuri Noi?

Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid. De la înființare pînă în 1991, Timpuri Noi a fost ceea ce se numește o trupă underground, în special datorită versurilor și subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist. Trupa era interzisă la radio și tv, iar cluburile care îi găzduiau riscau să fie închise, după cum spunea Dan Iliescu într-un interviu radio în 1997.

Componența Truperi
• Nucleul trupei a fost întotdeauna format din Dan Iliescu și Adrian Pleșca (Artan), ceilalți membri schimbându-se periodic. În anul 1992 trupa era alcătuită din Dan Iliescu (chitară, voce), Adrian Pleșca – Artan (vocal), Adrian Borțun (bas), Marian Moldoveanu (chitară), Cătălin Neagu (tobe). În 1997 Adrian Borțun pleacă, fiind înlocuit de Cătălin Răsvan. La concerte sunt cooptate două fete, pentru voce și vioară. Printre vocalistele trupei s-au numărat Denis Iliescu, Crina Godescu și Maria Radu.
• La finele anului 2009 Artan părăsește Timpuri Noi și este înlocuit de Tică Alexe. Dar începand cu 2010, trupa este formată din Dan Iliescu (chitară, voce), Tica Alexe (vocal), Vlady Săteanu (bas), Andrei Bărbulescu (tobe) și Florin Tuliga (programator). Aceasta formulă rezistă până la finalul lunii august 2010.
• În 2011 Felix Sfura (tobe) și Sabin Penea (bas, vioară) se alătură formației, care lansează melodia „E loc”, cu puternice influențe reggae. Iar în anul 2014, Sabin Penea părăsește formația și este înlocuit de Alex Vâșcan (bas, voce).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.