Tu ce faci pe 27 iulie? Retro L’Amour te așteaptă la BT Arena, cu cei mai îndrăgiți artiști

Un nou eveniment dedicat muzicii anilor 80-90 va fi organizat la Cluj-Napoca, pe 27 iulie, în cea mai mare Sală Polivalentă din România, BT Arena.

Retro L’Amour va aduce la prima ediție cei mai iubiți artiști legendari ai muzicii cu care mulți dintre noi am crescut, nemuritoarea muzică a anilor 80-90. Aceștia sunt neobositul Dr. Alban, talentata Lian Ross, Boney M feat Liz Mitchell și Admiral C4C.

Dacă și tu ai crescut cu hiturile celebre precum „Rasputin”, „Daddy Cool”,  „Ma Baker” sau „Rivers of Babylon” de la Boney M, ori celebrele piese ale lui Dr. Alban, cum ar fi:  „It’s My Life”, „Sing Hallelujah”, „One Love”, „Hello Afrika”, iar artista Lian Ross vine cu ale sale hituri „Say You’ll Never”, „Young Forever”, „Fantasy”, atunci hai la Retro L’Amour să ne distrăm cu toții și să dansăm ca pe vremuri și ca-n tinerețile noastre.

Retro L’Amour nu este doar un simplu concert, dar este o poveste comună a tuturor celor care au crescut cu melodiile și versurile celor mai mari artiști ai vremurilor respective.

Au fost puse în vânzare primele bilete, prin intermediul platformei online iabilet.ro.

Campanie de reducere 30% la bilete până în 15 mai

Până în data de 15 mai 2024, clujenii care doresc să vină la Retro L’Amour își pot achiziționa un bilet cu 30% reducere, prin intermediul iabilet.ro.

Urmăriți conturile de pe rețelele sociale ale evenimentului:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.