Turda se ridică. 20 străzi din Cartierele Industrial și Băi sunt în curs de modernizare

Administrația locală din Turda continuă modernizarea străzilor din cartierele Industrial și Băi.

Grație unui proiect pe fonduri europene si PNDL, Turda modernizează străzile Gheorghe Dima și George Enescu din cartierul Băi.

„Astfel, conform graficului de lucrări, se execută săpăturile în vederea stabilizării fundației carosabilului și pentru montarea rigolelor carosabile. Strada Gheorghe Dima și strada George Enescu sunt cuprinse în proiectul ‘Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră și utilități din corpul drumului în Băile Turda’, proiect prin care 20 de străzi, din care majoritatea până acum nu au văzut niciodată asfalt, sunt modernizate cu fonduri europene”, a anuntat primarul Cristian Matei.

Modernizarea unei artere din cartierul Industrial al Turzii, str. Nicolae Teclu, se apropie de finalizare.

„Această stradă este împărțită în 4 loturi, iar în cursul anului trecut au fost finalizate lucrările pe tronsonul 1. Acum lucrările avansează și pe celelalte loturi, fiind așternut primul strat de asfalt pe porțiunea de drum care face legătura cu strada 22 Decembrie. Strada Nicolae Teclu, împreună cu alte 18 străzi din Cartierul Industrial sunt modernizate cu fonduri guvernamentale, prin PNDL”, arata administratia locala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.