U-Banca Transilvania Cluj a câștigat Supercupa României

U-BT Cluj a cucerit Supercupa României, primul trofeu pus în joc din acest sezon, după ce s-a impus împotriva lui CSO Voluntari, deținătoarea Cupei României, cu scorul de 89-82.

Cele două echipe au jucat sub semnul echilibrului în primul sfert, iar la finalul primelor 10 minute, U-BT Cluj a avut un avantaj minim pe tabelă (22-20).

Clujenii au reușit să mențină un ritm bun de joc, iar la finalul celor două sferturi,c în care Stewart și Stipanovic au marcat mai mult de jumătate din punctele echipei, U-BT conducea cu 47-43.

Ilfovenii au fost mai determinați în partea a doua și au reușit chiar să treacă în avantaj pe tabelă, însă nu au reușit să țină pasul, iar cu 10 minute înainte de final, trupa lui Mihai Silvășan conducea cu scorul de 68-64.

Jucătorii de la U-BT și-au păstrat calmul și au reușit să își adjudece primul trofeu al sezonului, scor 89-82, gestionând mai bine finalul meciului grație experienței lotului.

„Sunt bucuros că am reușit să câștigăm, în primul rând pentru elevi mă bucur foarte mult. Venim după un turneu foarte încărcat din punct de vedere emoțional de la Atena. Îmi era frică puțin de acest meci, deoarece am jucat cu o echipă foarte puternică, cum este CSO Voluntari, o echipă care are ambiții mari”, a transmis Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.