U-Banca Transilvania, un nou sponsor important atras lângă echipă!

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a reușit să își asigure sprijinul companiei de asigurări Aegon România, care s-a alăturat sponsorilor echipei. 

Decizia de a susține acest club are la bază dorința asiguratorului de a fi alături de o echipă în ale cărei valori se regăsește: „Iubim U-BT pentru că este un club de profesioniști care dovedesc, de fiecare dată, ca și noi, că se poate face performanță și că avem puterea de a schimba ziua de mâine prin strategie, multă muncă și pasiune. Sunt, cu adevărat, o emblemă a Clujului. Dincolo de bucuria pe care o aduc suporterilor la fiecare meci, jucătorii sunt un model pentru copii. Îi învață să aibă o viață sănătoasă și le transmit un sistem de valori bazat pe spirit de echipă, disciplina muncii și ambiție”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Conducerea clubului sportiv salută decizia Aegon România de a fi alături de echipă: „Suntem onorați că o companie multinațională puternică, un brand solid, cu milioane de clienți în toate colțurile lumii, își asociază numele cu cel al clubului nostru. Înseamnă că munca noastră din ultimii ani aduce roade. Ne dorim ca și alte companii puternice să își îndrepte atenția spre acest sport minunat, care, cel puțin în ultimii ani, a arătat că poate fi o soluție excelentă pentru nevoile de comunicare ale brandurilor”, a subliniat Mircea Cristescu, vicepreședinte ACS U-BT Cluj-Napoca.

Și jucătorii se bucură că echipa are un nou susținător: „Suntem foarte fericiți că cei de la Aegon s-au alăturat clubului. Orice sponsor este important pentru dezvoltarea sănătoasă a clubului nostru. Pe această cale le mulțumim și le urăm bun venit în familia noastră!”” a declarat Vlad Moldoveanu, jucător U-Banca Transilvania.

Aegon România face parte dintr-unul din cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții. Aegon are, la nivel mondial, o tradiție de peste 170 de ani și este prezent în peste 20 de țări. În total, cei peste 29.000 de angajați ai companiei oferă servicii financiare pentru aproximativ 30 de milioane de clienți din Europa, Asia și America.

Aegon a intrat pe piața din România în 2007, prin divizia de pensii private, și în 2008, prin compania de asigurări de viață. În prezent, Aegon România are, în total, aproximativ 872.000 de clienți și circa 100 de angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.