U-BT Cluj-Napoca vrea să spele sâmbătă cu SCM U Craiova rușinea meciului de la Galați

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca i-a în calcul numai victoria în meciul de sâmbătă, 28 noiembrie, cu SCM U Craiova, partidă care va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj cu începere de la ora 19:00.

U BT Cluj Napoca baschet

„Este destul de dificilă situaţia în care singuri ne-am pus. Am pierdut un meci la Galaţi care nu era în planul nostru, un meci care trebuia câştigat. Am jucat fără motivaţie, în special în primele două sferturi. Este destul de greu de explicat, în condiţiile în care la antrenamente sportivii trag din greu, jucătorii se luptă pentru a câştiga şi pentru a-și arăta valoarea. Este frustrant în acest moment să vezi echipa evoluând aşa din punct de vedere motivaţional. Eu, ca antrenor, am deja suficientă experienţă să înţeleg dacă echipa noastră are potenţial, eu cred în această echipă, sigur, nu este acolo unde trebuie, nu joacă în acest moment ceea ce vreau sau nu arată în jocurile oficiale ceea ce imi doresc. Însă eu cred în muncă, cred în aceşti băieţi şi sunt sigur că jucătorii îşi vor arăta valoarea mai devreme sau mai târziu şi noi vom juca ceea ce ştim să jucăm şi ceea ce putem juca. Sper ca acest lucru să fie vizibil începând cu meciul de sâmbătă, cu Craiova. În general, un şoc ca acest meci de la Galaţi te poate duce în două direcţii, ori adânceşte starea negativă, ori dezvoltă energii pozitive. Eu, personal, aştept ca acest meci cu Craiova să fie începutul evoluţiilor bune pe care le aşteptăm cu toţii”, a declarat antrenorul Marcel Țenter înaintea partidei.

„După meciul de la Galaţi nu avem altă posibilitate, altă soluție, decât să învingem sâmbătă, acasă, pe Craiova. Sperăm ca, începând de la acest meci, să mergem în direcţia bună. Ne-am pregătit bine toată săptămâna, am avut antrenamente grele, intense şi sunt convins, că vom fi pregătiţi sută la sută pentru partidă. Îmi doresc ca fanii să vină în număr cât mai mare la sală pentru a ne susţine şi sunt convins că împreună vom câştiga acest meci.
Atmosfera la echipă este normală, ne înţelegem bine, după meciul de la Galaţi am vorbim mult unii cu alții, am vorbit despre ce trebuie să facem pentru a ne îmbunătăţi jocul. Eu sunt convins că vom găsi calea spre succes. După cum spunea şi antrenorul, muncim bine la antrenamente şi sunt convins că rezultatele nu vor întârzia să apară. Sunt ferm convins că toată această muncă intensă în final va da roade. Sigur, după ultimul meci, nu te simţi prea bine, moralul este puţin jos, dar asta este viaţa, trebuie să te ridici, nu poţi rămâne acolo, jos”, a declarat jucătorul Muhamed Pašalić.

Fanii își pot achiziționa bilete și online prin intermediul platformei biletmaster.ro, pusă la dispoziție de Sala Polivalentă.

Procedura de achiziție este foarte simplă: se alege evenimentul la care se doresc bilete, se aleg locurile preferate și se adaugă în coșul de cumpărături virtual. La prima achiziție, se va completa un profil de utilizator cu datele personale, se completează datele cardului cu care se face plata și se finalizează comanda.

Conturile folosite în returul sezonului precedent sunt valabile, întrucât se folosește aceași platformă oferită de compania clujeană Biletmaster.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar copiii până la trei ani au acces gratuit.

Descarcă noua aplicație mobilă U-BT Cluj pentru Google Play și iTunes.

Clubul a relansat aplicația pentru telefoane mobile, prin care fanii pot afla rapid toate noutățile legate de activitatea echipelor de seniori și juniori. Aceasta a fost actualizată cu noua identitate a clubului, precum și cu informațiile legate de componența tuturor echipelor clubului și cu programul și rezultatele competiționale ale echipei de seniori, U-Banca Transilvania.

Ca o noutate absolută, utilizatorii vor putea alege la ce categorie de știri să primească notificare atunci când apar noutăți – la seniori, la juniori, la ambele sau la niciuna dintre ele. De asemenea, la același capitol al noutăților, consemnăm integrarea cu Facebook, astfel încât fanii pot comenta, da „share” sau „like” la articolele postate.

Aplicația este gratuită, iar pentru a beneficia de toate funcționalitățile fanii sunt rugați să dezinstaleze vechea aplicație și să o instaleze pe cea nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.