„U” Cluj a bifat al patrulea transfer din perioada de iarnă și a anunțat despărțirea de atacantul Cristian Ene

Universitatea Cluj își întărește defensiva cu unul dintre cei mai promițători tineri fundași din România, Andrei Răuță, 23 ani, care a semnat un contract valabil pe doi cu gruparea de pe Someș, înțelegerea urmând să intre în vigoare începând cu data de 1 iulie. F

Fotbalistul a fost crescut în Franța, de Guingamp, unde și-a făcut junioratul, după care a îmbrăcat, pe rând, tricourile formațiilor Astra Giurgiu, Bucovina Pojorâta, CS Balotești și Academica Clinceni, marcând trei goluri în prima parte a acestui sezon de Liga 2.

Mijlocașul ofensiv Daniel Pârvulescu, fundașul central Ionuț Ursu și atacantul Mircea Axente sunt ceilalți jucători transferați Universitatea în această iarnă, cu mențiunea că cei trei au făcut deja joncțiunea cu lotul aflat la dispoziția lui Bogdan Lobonț în cantonamentul din Turcia.

De asemenea, atacantul Cristian Ene nu a mai intrat în planurile antrenorului Bogdan Lobonț și s-a despărțit de formația universitară. Acesta a fost cedat, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, formației ASU Politehnica Timișoara, urmând ca din vară să revină la FC Viitorul, club de care aparține. 

Sosit la „U” în iarna anului trecut, Ene a bifat 24 de prezențe pentru echipa noastră (în campionat) și a înscris 13 goluri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.