„U” Cluj a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga Florilor, la ultima partidă oficială din acest an!

Echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj a obţinut joi, 15 noiembrie, a doua victorie consecutivă în Liga Florilor şi prima pe teren propriu, scor 26-25 (12-12), cu HC Dunărea Brăila, într-o partidă care a contat pentru etapa a 10-a, ultima oficială din acest an.

Venite după o victorie entuzziasmantă obţinută pe terenul unei nou promovate, CSM Galaţi (21-27), „studentele” pregătite de Alin Bondar au început în forţă partidă şi cu gândul de a le oferi fanilor şi prima victorie pe teren propriu din acest sezon. Şi au reuşit.

După o primă repriză echilibrată, în care cele două formaţii au mers cap la cap, clujencele nu au mai repetat greşelile din meciurile trecute când au pierdut pe final şi au reuşit să tranşeze soarta jocului în ultimele minute, apărându-se mai organizat.

Cea mai bună marcatoare din lotul lui „U” Cluj a fost Ani-Senocico, cu 6 goluri, urmată de Lazăr (5), Popa (5), Corkovic (4), Boian (2), Stoklosa (1), Dindiligan (1), Vasiliu (1), Petruș (1).

În urma acestui rezultat, „U” Cluj acumulează 6 puncte şi urca pe locul 11 în Liga Florilor, dar emoţiile retrogradării sunt departe de a se fi risipit.

Campionatul intră în pauza competiţională şi se reia în 10 ianuarie 2019, când Universitatea Cluj va evolua în deplasare pe terenul formaţiei SCM Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.