„U” Cluj a obținut primul punct din deplasare, după remiza de la Mioveni

Universitatea Cluj a întrerupt, la Mioveni, seria înfrângerilor în deplasare şi se menţin la trei puncte de poziţia secundă, care asigură promovarea în Liga 1, obținând o refuză, scor 1-1. 

Pe un teren pe care nu au mai pierdut din 2009, „Şepcile roşii” au arătat bine în prima repriză, iar principalele ocazii le-a avut Goga. Astfel, în minutul 32, atacantul Universității a pătruns elegant printre doi adversari şi a tras la colţul lung, însă portarul gazdelor a reţinut greu, pentru ca înaintea pauzei, la o lovitură liberă din banda stângă, el să îl întindă din nou pe Sima, care a respins, de această dată, de sub transversală.

Repriza secundă a debutat prost pentru „alb-negri”. Rădescu a trecut de Berci şi a deschis scorul cu un şut plasat (55), moment în care Adrian Falub a reacţionat imediat şi i-a trimis pe teren pe Haţiegan şi Florescu, iar ultimul a egalat cu o execuţie din marginea careului (67).

Totul după ce, cu numai trei minute înainte, Dur-Bozoancă l-a blocat excelent pe Balint, scăpat singur cu acesta! „Studenţii” au abordat finalul în jumătatea Mioveniului, dar au avut emoţii uriaşe în prelungirile partidei. La o neatenţie în defensiva noastră, Popescu l-a lobat pe Dur-Bozoancă, mingea a izbit transversala şi a revenit în teren, de unde acelaşi jucător, deşi avea întreaga poartă goală în faţă, a luftat, iar arbitrul a pus capăt întâlnirii (90+3).

În urma urma acestui rezultat, „U” Cluj a coborât pe locul 7, cu 16 puncte strânse în nouă meciuri şi va primi etapa viitoare vizita celor de la Daco-Getica Bucureşti. Întâlnirea este programată duminică, 7 octombrie, la ora 12:00.

Iată cum a arătat primul „11” al Universităţii: 

Dur-Bozoancă – A. Coman, Abrudan, Sepsi, Berci – Kofi, Dumitrescu (57, Florescu) – Takacs (57, Haţiegan), Goga, Ursu (72, Taub) – Gavra. 

Foto: Oazi Sport / Clubul Sportiv Mioveni 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.