„U” Cluj a pierdut la Năvodari dintr-un penalty „inventat”

u clujUniversitatea Cluj a fost învinsă, luni, de Săgeata Năvodari, scor 1-0, în urma unei lovituri de pedeapsă extrem de uşor acordată de centralul Cătălin Popa.

Prima repriză a început cu o ocazie ce a aparţinut gazdelor, Deletici a şutat peste poartă din 16 metri (5). Replica clujenilor a venit în minutul 16, Ninu a fost aproape de gol, însă lovitura sa de cap a fost reluată peste poartă. Săgeata a fost mult mai prezentă în careul oaspeţilor, mult mai periculoasă şi mai ofensivă, însă nici una dintre formaţii nu au reuşit să spargă gheaţa.

Golul victoriei a venit în repriza secundă, Guerra a căzut în careu, neatins de portarul oaspeţilor, dar centralul Cătălin Popa a acordat penalty pentru Săgeata şi cartonaş galben pentru Veselovsky. Vezan a înscris de la punctul cu var şi a stabilit scorul final (81). Alb-negrii ar fi putut pleca cu un punct de la Năvodari, dar lovitura de cap a lui Takacs a fost respinsă de Panagopoulos (92).

„Studenţii” pierd meciul de la Năvodari şi îşi complică situaţia în „zona fierbinte” a clasamentului, aceştia fiind obligaţi să câştige meciul din etapa viitoare, pe teren propriu, împotriva formaţiei FC Botoşani. Partida este programată luni, 14 aprilie, de la ora 18:30.

Echipele de start

Săgeata: Panagopoulos – Peteleu, Fl. Popa, L. Munteanu, Lopez – Muzac, Dulee Johnson – Fl. Achim, V. Dinu, Deletici – Guerra
Rezerve: Băican, Vezan, M. Roman, Tudose, Iordache, Pană, Tigoianu

Antrenor: Cătălin Anghel

U Cluj: Veselovsky – Ciupe, Ninu, Abrudan, Gercaliu – A. Lungu, Bucşa – Boutadjine, L. Kovacs, Tîrnăcop – Lemnaru
Rezerve: Niculescu, Rada, Martac, Takacs, Sauvadet, Menezes, Machado

Antrenor: Mihai Teja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.