„U” Cluj a pierdut la penalty-uri în fața lui Dinamo și a ratat calificarea în semifinalele Cupei Ligii

Universitatea Cluj nu a reușit să o învingă pe Dinamo în 120 de minute, s-a jucat cu ocaziile și la final a fost penalizată la loteria penalty-urilor, acolo unde „alb-roșii” s-au impus cu scorul de 3-2, obținând calificarea în semifinalele Cupei Ligii Adeplast.

„Studenții” au irosit două șanse foarte bune de a trece la conducere încă din debutul meciului, Mengolo a tras puternic, mingea a trecut puțin pe lângă poartă (13), iar uguayanul Ceppelini a reluat perfect din voleu din marginea careului, dar mingea s-a scurs razant la un milimetru de poarta apărată de Marc (23). Dinamoviștii nu au reșit să amenințe periculos buturile lui Dolha în prima repriză.

Bilinski a preluat dintre Ninu și Skvorc și a șutat la poartă, dar Dolha a respins (49). Lemnaru a reluat slab din 6 metri din centrarea lui Gravenberch, iar Marc a reținut fără probleme (60). Partida a fost foarte echilibrată, cele două formații s-au tatonat reciproc la mijlocul terenului în repriza a doua. Ceppelini a șutat peste poartă de la 16 metri din poziție centrală (70), iar Universitatea a irosit o nouă situație clară de gol – Gravenberch a șutat din marginea careului, Marc a respins, balonul a ajuns la Viveiros, care a ratat ținta din 5 metri (80). Stojanovic putea fi și el eroul Clujului, dar șutul său din marginea careului a fost respins de Marc (87). Clujenii au fost la un pas de un autogol de cascadorii râsului, după ce Ninu a reluat cu capul periculos spre propria poartă, dar Dolha a reținut (90+3).

Cele două reprize de prelungiri nu au adus nici o ocazie majoră de ambele părți, iar meciul s-a îndreptat spre loviturile de departajare.

De la „U” Cluj au ratat Raul Costin, peste poartă, Stojanovic, Skvorc și au marcat Ceppelini, respectiv Kovacs. Dinamoviștii au transformat 3 din 5 penalty-uri prin Matei, Elton și Lazăr, ratând Nedelcearu și Boubacar. Scor final: 3-2 și Dinamo accede în semifinalele Cupei Ligii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.