„U” Cluj a rămas fără director sportiv la handbal feminin!

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a încheiat sezonul 2016-2017 pe poziția a 10-a în clasamentul Ligii naționale, cu 21 de puncte, la egalitate cu Măgura Cisnădie, care are un meci mai puțin. Campionatul a fost câștigat de CSM București, locul 2 este ocupat de HC Dunărea Brăila, iar HC Zalău a încheiat pe poziția a 3-a.

Cu o etapă rămasă din actuala stagiune, în care „U” Cluj va sta, Cosmin Sălăjan și-a anunțat și el plecarea de la echipă, după 11 ani petrecuți în calitate de director sportiv.

„Adio! Dar rămân cu tine!

2016-2017 – locul 10
2015-2016 – locul 10
2014-2105 – locul 10
2013-2104 – locul 4
2012-2103 – locul 3
2011-2012 – locul 2
2010-2011 – locul 2
2009-2010 – locul 2
2008-2009 – locul 10
2007-2008 – locul 6
2006-2007 – locul 3

Cam acestea sunt locurile ocupate de echipa de handbal feminin a Universității Cluj in cei 11 ani de când am avut o funcție oficială in cadrul echipei, 11 ani încununați cu medalii, participări in Champions League, finala Cupei Challenge. Victorii frumoase dar și înfrângeri dureroase, o lupta continua….

Însă a venit momentul sa spun STOP!

A fost o perioada frumoasa in care am întâlnit și cunoscut multă lume, am învățat multe. Mi-am făcut dușmani dar și prieteni. Totul ce îmi ramane sa spun este sa urez bafta echipei Universității Cluj, formatie pe care o voi urmări și încuraja din calitate de simplu suporter. Atenția îmi va fi îndreptată pe viitor spre grupele de minihandbal pe care le-am creat împreuna cu unii colegi in sezonul acesta și spre viața personală pe care in dese rânduri am pus-o pe planul doi.

Doresc sa mulțumesc tuturor persoanelor cu care am colaborat in cadrul echipei de handbal feminin a Universității Cluj, sponsori, antrenori, jucătoare, kinetoterapeuți, personal administrativ, reprezentanți ai federatiei romane de handbal, a federatiei europene și nu in ultimul rând suporterilor Universității Cluj și ai handbalului românesc.

Numai „U”!

P.S. Nu voi raspunde o perioada la nimeni din fenomenul sportiv. Va rog sa ma înțelegeți…”, este mesajul postat pe pagina sa personală de Facebook, Cosmin Sălăjan.

O altă jucătoare importantă din angrenajul echipei a plecat, Laura Popa, care a semnat cu divizionara secundă Dinamo București, iar 

Acest sezon este al treilea consecutiv pe care Universitatea îl termină în partea de jos a clasamentului, locurile 9-10, iar viitorul handbalului feminin clujean rămâne unul incert datorită lipsei unei finanțări solide și a unui plan de management care să asigure performanța. Compania Alexandrion și-a retras sprijinul, echipa a acumulat datorii către jucătoare și staff, iar lucrurile nu par să se îndrepte în direcția bună, secția fiind aproape de faliment. 

Deocamdată, echipa va fi pregătită de Florentin Pera, cel care a înlocuit-o la mijlocul sezonului pe Carmen Amariei, plecată fără prea multe explicații, însă vom vedea cine va mai rămâne în lot, mai ales că echipa ar putea să o piardă în această vară și pe Cristina Laslo. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.