„U” Cluj a revenit în Liga Naţională de handbal masculin

Federaţia Română de handbal a invitat Universitatea Cluj să intre în Liga Naţională de handbal masculin după ce formaţia HC vaslui nu s-a mai înscris în acest sezon din cauza problemelor financiare.

Astfel, secţia de handbal masculin a CS Universitatea Cluj va fi înscrisă în sezonul 2018-2019 al Ligii Naţionale.

„Ne bucurăm nespus de mult de această şansă. Ştim că ne va fi foarte greu, dar nu puteam refuza o asemenea oportunitate. Plecăm din postura de outsider, dar nu ne descurajăm şi vom încerca să facem o figură frumoasă”, a declarat antrenorul echipei U Cluj, Ioan Ani-Senocico, pentru site-ul oficial al grupării ardelene.

Universitatea Cluj şi-a reluat antrenamentele de câteva zile, iar dacă la start a avut în plan atacarea Diviziei A, acum se poate gândi la meciul de debut din Liga Naţională cu CSM Bacău, programat în 5 septembrie pe teren propriu.

Formaţia ardeleană este a doua invitată de FRH în această vară să se înscrie în Liga Naţională, după HC Buzău 2012, care a luat locul echipei CSM Oradea. Atât Cluj, cât şi Buzău au jucat la finalul sezonului trecut la un turneu de baraj pentru promovare, dar nu au reuşit să câştige pe teren cu formaţiile din Liga Naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.