„U” Cluj continuă distracția în amicale, cu două victorii la scor în aceeași zi!

Universitatea Cluj s-a distrat în șaptelea amical din această iernă, sâmbătă, 25 februarie, în meciul cu divizionara a treia Unirea Jucu, căreia i-a administrat o învrângere categorică cu scorul de 5-0 (2-0), iar tot în aceeași zi s-au impus și în al doilea meci de pregătire al zilei împotriva juniorilor de la Luceafărul Decebal. 

Foto © Cristian Cosma (facebook.com/FCUCluj)

În primul meci început la ora 12:00 pe terentul sintetic din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, veteranul fundaș Octavian Abrudan a deschis scorul pentru trupa lui Marius Popescu în minutul 19, după un corner, iar Marius Ionescu a majorat diferența înainte de pauză (36), stabilind totodată și scorul primelor 45 de minute. Takacs a fost eliminat înainte de pauză pentru cumul de cartonașe galbene, ultimul luat după ce și-a lovit un adversar, iar în locul său a intrat Dorin Goga. 

În partea a doua a urmat și o ploaie de goluri în poarta „jucanilor”. Andrei Iuliu Hațiegan a dus scorul la 3-0, golgheterul Brian Lemac și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu un gol elegant reușit cu capul, iar Rareș Takacs, reintrat pe teren în repriza secundă, a închis tabela la ultima fază a meciului.  

„U” Cluj – Luceafărul Decebal 6-1 (5-1)

De la ora 14:00, „studenții” au întâlnit ocupanta locului 6 în Liga a 4-a Elite, Luceafărul Decebal, în al doilea amical al zilei, pe care au învins-o fără drept de apel cu scorul de … . Până la pauză, scorul era de 5-1 pentru elevii lui Marius Popescu, grație unei „triple” reușite de Seck, respectiv a golurilor lui Hordouan și Chiorean.  

Repriza secundă a fost seacă în goluri, iar un autogol al Luceafărului a stabilit și scorul final la 6-1, consemnând al optulea succes în perioada de pregătire pentru „șepcile roșii”. 

Alte amicalele disputate de „U” Cluj în această iarnă:

„U” – CSM Hunedoara 2-0
„U” – Unirea Jucu 2-1
„U” – Industria Galda de Jos 3-2
„U” – FC Zalău 3-1
„U” – Cetate Deva 5-1
„U” – CS Soda Ocna Mureș 5-0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.