„U” Cluj, duel de gală cu campioana Greciei în an Centenar! Cât costă biletele?

Universitatea Cluj va juca un meci de gală cu ocazia Centenarului clubului împotriva proaspetei campioane a Greciei, PAOK Salonic, formație pregătită de Răzvan Lucescu.

Meciul spectacol va avea loc în 12 iulie pe Cluj Arena, iar cele două echipe vor sta pe teren 2 reprize a câte 60 de minute. Evenimentul va fi marcat de alte momente surpriză pentru fanii „Şepcilor Roşii”.

Bilete sunt disponibile pe www.entertix.ro.

Primele 5.000 vor fi la preturi reduse, early bird, iar costul lor variază între 20 și 75 de lei. Membrii clubului FC Universitatea Cluj beneficiază și după epuizarea celor 5.000 de bilete de preţurile speciale early bird.

PAOK Salonic a reușit o performanță istorică după ce a reușit să câștige, după o așteptare de 34 de ani, campionatul Greciei, şi a devenit a doua echipă din istoria țării care încheie campionatul neînvinsă, după performanța celor de la Panathinaikos din 1964.

100 de ani de la înființarea clubului Universitatea Cluj

Centenarul Universităţii Cluj va fi marcat, pe tot parcursul anului 2019, printr-o serie de evenimente speciale dedicate aniversării clubului. Fondat în 1919, „U” l-a avut ca prim președinte pe academicianul dr. Iuliu Hațieganu, părintele fondator al clubului.

Existența Universității Cluj a fost una marcată de istorie: în 1940, după Dictatul din Viena, s-a refugiat la Sibiu până la revenirea Ardealului de Nord la România. În 1965, a câștigat Cupa României, iar de-a lungul timpului a mai jucat alte patru finale. Este printre cele mai galonate cluburi la nivel de copii şi juniori, cu titluri naţionale la toate categoriile de vârstă şi o academie de fotbal în care cresc viitoarele generaţii de campioni. În 2016, clubul a revenit la originile sale universitare și a demarat un proiect ambiţios, unic în peisajul fotbalistic românesc.

Partida aniversară dintre Universitatea Cluj şi PAOK Salonic este un eveniment organizat de SPORTS FESTIVAL.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.