„U” Cluj rămâne fără victorie în Liga 1, după 2-1 la Mediaş

Adrian Borza - U Cluj
Adrian Borza, autorul unui eurogol în meciul cu Gaz Mediaş, scor 1-2. Foto Silviu CRISTEA

Universitatea Cluj continuă seria insucceselor în campionat şi rămâne fără victorie în Liga 1, după partida pierdută, vineri, la Mediaş, cu scorul de 2-1. Un eurogol de la 25 de metri a lui Adrian Borza i-a adus pe „studenţi” în avantaj în reprize secundă, dar două erori defensive a senegalezului Gaston Mendy au schimbat soarta partidei.

După o primă repriză săracă în faze de poartă, caracterizată prin fotbal puţin şi atacuri timide, a urmat o repriză secundă în care am avut parte şi de goluri. Unul de o parte şi două de cealaltă. Primul a venit în minutul 56 şi l-a avut la finalizare pe „specialistul eurogolurilor” Adrian Borza, care a înscris un gol de generic de la 25 de metri direct în vinclul porţii lui Buchta. Speranţele suporterilor pentru prima victorie în actuala stagiune a „studenţilor” s-au risipit după şapte minute mai târziu, Mendy îl scapă din marcaj pe Munteanu, acesta îi pasează în centrul careului lui Cristi Todea, care îndeplineşte o simplă formalitate şi împinge mingea în poartă (63). Din nou egalitate între cele două formaţii. Alexandru Munteanu profită de o nouă gafă a lui Mendy, scapă singur cu Veselovsky şi îl învinge cu un şut plasat (67), stabilind rezultatul final. Până la final, Veselovsky intervine spectaculos la lovitura liberă expediată de Ciprian Petre (77) şi blochează lobul lui Cristian Bud (93).

4 goluri a înscris Borza în tricoul U Cluj în Liga 1, toate din afara careului. Pe lângă reuşita de la Mediaş.

Universitatea Cluj rămâne fără victorie în Liga 1 din 20 mai atunci când s-a impus cu 4-1 în Giuleşti. După acel joc au urmat două remize (Ceahlăul, CFR Cluj) şi 7 înfrângeri. Următoarea partidă disputată de „şepcile roşii” va fi pe teren propriu, împotriva formaţiei Săgeata Năvodar, programată vineri, 27 septembrie, de la ora 20:30.

Foto Silviu Cristea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.