„U” Cluj, remiză la Piatra Neamţ, deşi a evoluat 20 de minute cu un om în plus pe teren

u cluj ceahlaul
universitateacluj.ro (©)

Universitatea Cluj a obţinut o remiză în fieful formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-1, la capătul unui meci în care „studenţii” au evoluat cu un om în plus pe teren aproape 20 de minute. Meciul a contat pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Mihai Teja a trimis în teren următoarea formaţiei: Veselovksy – Ciupe, Neag, Ninu, Gercaliu – Bucşa, Lungu (61, Borza) – Boutadjine (80, Ene), Cristocea, Max Nicu (46, Machado) – Lemnaru.

Cele două formaţii s-au anulat reciproc pe tot parcursul confruntării, ritmul meciului a fost unul slab şi lipsit de ocazii importante de gol, „studenţii” nu au pus mari probleme buturilor lui Calancea până la pauză. Ceahlăul a deschis scorul în minutul 27 cu un gol de cascadorii râsului încasat de Veselovsky, după o reluare cu capul a lui Marius Constantinescu din interiorul careului, traiectoria mingii l-a surprins pe portarul slovac şi s-a scurs în poartă.

Golul egalizator a venit în minutul 64 în urma unei bâlbâieli în defensiva gazdelor, brazilianul Gabriel Machado, intrat la începutul reprizei secunde în locul lui Max Nicu, a pătruns în careu şi a pasat în centrul careului, de unde, cu noroc, căpitanul Universităţii, Dan Bucşă, reuşeşte să împingă mingea în poartă cu vârful bocancului şi restabileşte egalitatea (1-1). Trei minute mai târziu, căpitanul Ceahlăului, Bojan Golubovic, a văzut cartonaşul roşu pentru o lovitură cu cotul în plină figură aplicată lui Bucşă şi a fost trimis mai repede la vestiare (67). Deşi au avut un om în plus pe teren mai bine de 20 de minute, „studenţii” au forţat golul isbăvitor cu atacuri timide, nereuşind să spargă defensiva gazdelor şi să pună în pericol poarta gazdelor, astfel că meciul se încheie nedecis.

În etapa următoare, Universitatea Cluj va primi vizita ocupantei locului secund în Liga 1, Astra Giurgiu. Partida este programată vineri, 28 februarie, ora 20:30, pe Cluj Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.