„U” Cluj va fi preluată de una dintre cele mai mari agenţii de marketing sportiv din lume!

Se anunţă veşti bune pentru fanii „Şepcilor roşii”! Una dintre cele mai importante agenţii de marketing sportiv din lume, compania germană SPORTFIVE, va achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni a Universităţii Cluj de la Ioan Mărginean şi va deveni noul proprietar al clubului de pe Someş începând de săptămâna asta, potrivit surselor gsp.ro.

Noii proprietari vor ajunge la Cluj în cursul zilei de astăzi şi vor face o vizită la Cluj Arena, vor inspecta bazele de antrenament ale studenţilor şi vor purta discuţii atât cu Emil Boc, cât şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, privind implicarea autorităţilor în sprijinirea echipei, nu financiar.

După vizita de la Cluj, neamţul Volker Diergardt (54 de ani), deţinător al firmei de consultanţă DK Sportler beraten Sportler GmbH cu sediul central în Berlin, alături de Vasile Miriuţă, cel care a intermediat preluarea clubului de pe Someş de investitorii germani, şi un director al companiei germane Sportfive, vor pleca la Bucureşti pentru a se întâlni cu Ioan Mărginean şi pentru a semnna actele.

Volker Diergardt este un fost fotbalist din anii 80-90, care a evoluat la echipe ca Fortuna Dusseldorf, Arminia Bielefeld şi FC Koln.Vasile Miriuţă este în prezent antrenor la echipa secundă a formaţiei Energie Cottbus.

Agenţia Sportfive este deţinătoarea drepturilor de televizare ale Jocurilor Olimpice de iarnă din 2014, din localitatea rusă Sochi, dar şi a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Compania de marketing sportiv, deţinută în prezent de gigantul media francez Lagardere, a asigurat transmisia TV a meciurilor de la Campionatul European din acest an în continente precum Asia şi Oceania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.