„U” Jolidon şi-a încheiat aventura în Liga Campionilor cu o înfrângere!

Handbalistele de la „U” Jolidon au pierdut şi ultimul meci din actuala ediţie a Ligii Campionilor, sâmbătă seara, împotriva campioanei Ungariei, Gyor ETO, scor 26-37 (14-17).

Nu s-a pus niciodată problema învingătoarei în acest meci, Gyor ETO a făcut spectacol, pe teren propriu, cu „U” Jolidon şi a dominat partida de la un capăt la celălalt, dar clujencele au avut o evoluţie foarte bună în prima repriză, reuşind să se apropie la două goluri diferenţă de maghiare.

În partea a doua a jocului gazdele le-au pus la respect pe handbalistele clujence, reuşind în ultimele zece minute să se distanţeze la peste zece goluri. Deşi pe teren au fost jucătoare de talie mondiale ca Heidi Løke, Anita Görbicz sau Jovanka Radičević, pivotul Florina Chintoan a fost în formă de zile mari, reuşind să înscrie de 9 ori, cu două mai multe faţă de cea mai bună marcatoare a gazdelor, Ivett Szepesi.

„U” Jolidon părăseşte cea mai importantă competiţie inter-cluburi fără niciun punct acumulat, dar cu experienţa acumulată împotriva unor favorite la câştigarea trofeului şi cu mulţumirea că a adus publicului clujean adversari de talie mondială din handbalul feminin.

Marcatoare

Gyor – Szepesi 7 goluri, Loke 5, Kovacisc 5, Amorim 3, Lekici 4, Hornyak 3, Radicevici 3, Gorbicz 2, Orban 2, Redei 1, Tervel 1, Korsos 1

„U” Jolidon Cluj – Chintoan 9 goluri, Dincă 4, Tivadar 4, Senocico 3, Cartaş 3, Vădineanu 2, Florea 1.

Rezultatele clujencelor în grupa „B” a Ligii Campioanelor

RK Krim Mercator – „U” Jolidon Cluj 28 : 27
„U” Jolidon Cluj – Györ Audi ETO KC 25 : 30
„U” Jolidon Cluj – HC Podravka Vegeta 19 : 20
HC Podravka Vegeta – „U” Jolidon Cluj 28 : 21
„U” Jolidon Cluj – RK Krim Mercator 23 : 31
Gyor Audi ETO Kc – „U” Jolidon 37 : 26

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.